De Nike Air Max 270 React heeft een elegante make-over gekregen voor Chinese New Year

Vele merken creëeren een bijzondere sneaker voor Chinese New Year, ook Nike. Nike maakt zelfs meerdere sneakers en dit jaar maakt Nike ook voor het eerst gebruik van de Air Max 270 React. De sneaker heeft een elegante make-over gekregen voor de dames onder ons!

In juli 2019 verscheen de Nike Air Max 270 voor het eerst. Het silhouet debuteerde in twee verschillende colorways en momenteel zijn er al aardig wat colorways uitgebracht op het model. Ook is er een Travis Scott x Nike Air Max 270 React onderweg, KLIK HIER om daar meer over te lezen.

Nike Air Max 270 React ‘Multicolor’ | CU2995-911

Zonsondergang achtige tinten zijn te vinden op het bovenwerk samen met witte kleuren. Ook zijn er enkele paarse details te vinden op het bovenwerk zoals de heel pull tab en de eyestays. Daarnaast zie je ook ‘2020’ op de tong en op het paarse inlegzooltje. Wat ook een leuk detail is, is de Air Unit. Deze beschikt namelijk ook over een gradient die van blauw naar rood overloopt. Als finishing touch zijn er op de achterkant patronen te vinden in een zilveren kleur.

Op woensdag 15 januari zal de sneaker naar alle waarschijnlijkheid uitkomen via Nike. Echter lijkt het er niet op dat de sneaker in Europa zal uitkomen, maar alleen in China. Alsnog houden wij de hoop dat de sneaker ook in Europa uitkomt. Houd onze Releasekalender in de gaten voor de laatste updates.


Nike Air Max 270 React 'Multi Color'

CU2995-911 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
air max 270
air max 270
air max 270
Images by Nike

Previous ArticleNext Article