De Air Jordan 1 ontvangt een nieuwe American Football colorway!

De laatste tijd hebben we al verschillende nieuwe colorways voorbij zien komen op de iconische Air Jordan 1. Jordan Brand kan het natuurlijk niet laten om dit voort zetten en wederom weer een sterke colorway aan te kondigen. Dit keer hebben ze een colorway gecreëerd die het vervolg is van de Michigan Wolverines colorway. Het aankomende paartje zal voor een andere Football club worden gemaakt.

Het wordt dan ook een paartje voor het Oklahoma Sooners Football Team. De Oklahoma Sooners vertegenwoordigen de universiteit van Oklahoma. Een colorway voor dit team hebben we nog niet vaker gezien, maar hij ziet er ontzettend strak uit en je mag hem absoluut niet missen.

Afbeeldingsresultaat voor Oklahoma Sooners

Oklahoma Sooners X Air Jordan 1 PE | Closer look

Een van de belangrijkste kleuren van dit team is de kleur rood. Het is dan ook logisch dat deze kleur een belangrijk onderdeel uitmaakt van deze colorway. Daarnaast is er nog een kleur belangrijk, dit is de kleur zwart. De rode kleur is aangebracht op de zijkant van de sneaker bij de hak, op de toebox en op de Swoosh. Ze hebben deze kleur aangebracht met een safari print, maar wel in een geheel rode kleur. De zwarte kleur is daarnaast op een groot deel van de upper aangebracht. Deze kleur is met een crocodile-skin aangebracht. Ten slotte hebben ze een witte kleur geplaatst op de zijkant van de sneaker.

Helaas is er nog precies niks bekend gemaakt over deze sneaker. Er is nog niks bekend over een releasedatum en het is zelfs nog niet bekend of deze sneakers ook in Europa gaan uitkomen. Echter bestaat er gewoon een kans dat dit gaart gebeuren. Daarom is het ook ontzettend belangrijk dat je onze releasekalender goed in de gaten houdt.


Air Jordan 1 Oklahoma Sooners PE
Air Jordan 1 Oklahoma Sooners PE
Air Jordan 1 Oklahoma Sooners PE
Air Jordan 1 Oklahoma Sooners PE
Images by: AD Miller

Previous ArticleNext Article