Een mogelijke samenwerking tussen Sean Wotherspoon x adidas is onderweg

Na zijn wereldberoemde samenwerking met Nike op de Nike Air Max 1/97 zijn er nu meerdere samenwerkingen onderweg. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Sean Wotherspoon. Het ziet er naar uit dat er een Sean Wotherspoon x adidas collab onderweg is.

Aan het einde van 2019 kwam het nieuws naar buiten dat er mogelijk een samenwerking tussen Sean Wotherspoon x ASICS onderweg was. Dit lijkt ook daadwerkelijk te gebeuren, want er zijn foto’s opgedoken van een Sean Wotherspoon x ASICS GEL-Lyte III. Natuurlijk is dit niet de eerste samenwerking van Sean Wotherspoon, want op 21 november 2017 bracht hij ook een zeer populaire Air Max 1/97 uit. Nu het een tijdje rustig is geweest lijkt het er op dat we weer kunnen uitkijken naar twee nieuwe samenwerkingen van Sean Wotherspoon.

Sean Wotherspoon deelde op Instagram heel kort een post waarin het adidas logo te zien was met zijn ‘SW’ bloemenlogo. Als caption stond hier bij ‘Ik verwijder dit binnen 60 secondes, jullie weten dat ik geen geheimen kan bewaren’. Tot dusver heeft adidas nog niks officieels bevestigd, maar volgens Sean Wotherspoon is de sneaker al in de maak en zullen zij zich vooral focussen op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ook zei Sean dat de sneaker over een zelfde soort print zal beschikken als op de Instagram post.

Verder is er nog geen nieuws over de samenwerking tussen Sean Wotherspoon x adidas, dus houd tot die tijd goed Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws.


sean-wotherspoon-adidas-collaboration-teaser

Previous ArticleNext Article