Er is een nieuwe colorway van de adidas Yeezy 700 V3 verschenen!

Het nieuwe jaar is nog maar kort geleden ingeleid en toch is er al een nieuwe colorway verschenen van een nieuw model. We hebben het natuurlijk over de adidas Yeezy 700 V3. De lang verwachte zwarte colorway is eindelijk in de maak en er zijn al gedetailleerde foto’s verschenen. Neem hieronder een kijkje hoe deze beauty’s eruit komen te zien!

Een tijdje geleden is natuurlijk de eerste colorway van de adidas Yeezy 700 V3 gereleased. Dit was het paartje wat Kanye West tevens aan DJ Khaled gaf toen ze elkaar tegenkwamen op een vliegveld. Na al het succes van dit paartje konden ze natuurlijk niet achter blijven met een nieuwe colorway en Kanye West kennende gaat de release ontzettend snel gebeuren.

adidas Yeezy 700 V3 ‘Black’ | Closer look

Het silhouet van de adidas Yeezy 700 V1 en V2 zien we enigszins terug komen in de V3, maar het verschil is wel enorm groot. De basis van de upper is dan ook voornamelijk zwart van kleur en hierboven op is er nog een wat gelige grijze cage laag geplaatst. Het leuke aan deze laag is dat hij glow in the dark is! Daarnaast hebben ze een zwarte tong en veters aangebracht. De zool van de sneaker zal niet meer over BOOST beschikken. Deze ontvangt net zoals de rest van de sneaker een zwarte kleur.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar naar verwachting gaat dit in de aankomende maanden gebeuren. De kans is dan ook groot dat er binnenkort meer informatie bekend gemaakt gaat worden over deze sneaker. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten!


Images by: @s.sam.group

adidas Yeezy 700 V3 Black Release Date
adidas Yeezy 700 V3 Black Release Date
adidas Yeezy 700 V3 Black Release Date
adidas Yeezy 700 V3 Black Release Date
adidas Yeezy 700 V3 Black Release Date
adidas Yeezy 700 V3 Black Release Date
Images by: @dirtymoney823

Previous ArticleNext Article