Russell Westbrook eert zijn familie met een nieuwe colorway!

Russell Westbrook en Jordan Brand hebben een tijd geleden voor het eerst de Air Jordan Why Not ZER0.3 uitgebracht. Dit keer komen ze wederom met een nieuwe colorway, maar ze wilden er iets extra’s mee doen. Met deze colorway eert hij namelijk al zijn vrienden en familie die altijd achter hem hebben gestaan.

Russell Westbrook staat in de NBA er wel om bekend dat hij het een en ander heeft meegemaakt in zijn jeugd. Zijn basketbal vriend en tevens zijn beste vriend, overleed op een jonge leeftijd en dat heeft er goed ingehakt bij de basketballer. Daarom waardeert hij zijn familie en vrienden ook ontzettend erg omdat ze er altijd voor hem zijn geweest. Hij kon het natuurlijk niet laten om een colorway te creëren die speciaal voor hen is gemaakt.

Air Jordan Why Not ZER0.3 ‘The Family’ | CD3003-001 

Als we gaan kijken naar de sneaker zien we dat hij er subtiel uitziet maar beschikt over sterke details. Om te beginnen heeft de sneaker een strakke zwarte upper. Over deze upper hebben ze gouden stitching details aangebracht. Om de sneaker een beetje licht te geven hebben ze een witte midsole eronder geplaatst en een transparante outsole. Om het helemaal af te maken heeft de basketballer een stukje tekst geschreven voor zijn familie en vrienden en die op de zijkant van de sneaker geplaatst.

Vanaf 9 januari 2020 kun je deze betekenisvolle colorway al bemachtigen. Daarnaast gaat hij naar verwachting rond de €140,- kosten. Mis het eerbetoon niet! Hij is het helemaal waard. Houd tevens onze releasekalender goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases.


Air Jordan Why Not ZER0.3 'The Family'

CD3003-001 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
Russell Westbrook
Russell Westbrook
Russell Westbrook
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article