Een tweede colorway is opgedoken van de Off-White x Air Jordan 5

Dat er een nieuwe Off-White x Nike samenwerking onderweg was, is al langere tijd bekend. Nu ziet het er niet naar uit dat er één colorway uit zal komen, maar twee. Er zijn namelijk foto’s opgedoken van een Off-White x Air Jordan 5 ‘Cream’.

In 2019 deden Off-White en Nike het niet rustig aan qua samenwerkingen uitbrengen. Ze brachten meerdere sneakers uit, zoals de Waffle Racer en de Vapor Street. Ook de Nike SB Dunk kreeg een make-over van niemand minder dan Virgil Abloh en nu volgt de Air Jordan 5 in twee colorways.

Off-White x Air Jordan 5 ‘Cream’ | CT8480-100

Dit is de eerste keer dat Virgil de Air Jordan 5 een make-over geeft. In plaats van een suède upper heeft hij de sneaker een synthetisch bovenwerk gegeven in een ‘Cream’ kleur. Ook bij deze colorway is de tong volledig reflecterend. Op de buitenkant is het nummer ’23’ te vinden en de bekende Off-White branding is ook terug te vinden op de tong. Hier staat namelijk ‘SHOELACES’ op. Ook de midsole heeft een ‘Cream’ kleur gekregen en de outsole heeft een vergeelde kleur net als de zwarte colorway.

Wanneer de sneaker uitkomt is tot dusver nog niet bekend, maar wij verwachten dat de sneaker tegelijk met de zwarte colorway uitkomt. Ook zal deze sneaker waarschijnlijk €225,- kosten. Houd onze Releasekalender goed in de gaten voor het laatste nieuws.


Off-White Air Jordan 5 Cream CT8480-100 Release Date
Image by @soledebrief

Previous ArticleNext Article