Wat is Jordan Brand van plan met de Air Jordan 4?

Jordan Brand heeft iets speciaals in petto voor de Air Jordan 4. Er komt namelijk een Metallic Pack aan van dit model. De eerste twee hebben we zelfs al voorbij zien komen. Echter is er nu een colorway verschenen die we nog niet eerder hebben gezien. Namelijk de Air Jordan 4 ‘University Red’. Neem hieronder een kijkje als je benieuwd bent naar deze sneaker.

De eerste twee colorways die bekend zijn gemaakt zijn de Air Jordan 4 ‘Court Purple’ en de Air Jordan 4 ‘Pine Green’. Deze twee hebben beide een witte upper en de details zijn aangebracht met ‘Metallic’ kleurige details. Ze zien er werkelijk ontzettend strak uit!

Air Jordan 4 ‘University Red’ | CT8527-112

Bij de ‘University Red’ hebben ze gekozen voor het hetzelfde concept als bij de eerste twee colorways. De gehele upper heeft een strakke witte kleur gekregen. De rode details zien we in de Airbubble, op de eyestays, op de tongliner en op de jumpman logo’s. De logo’s en de eyestays zijn in het metaal aangebracht. hierdoor krijgt de sneaker het ‘Metallic’ effect.

Op dit moment wordt de sneaker in de zomer dit jaar verwacht. Naar verwacht zal deze sneaker rond de €200,- gaan kosten. Een ding is zeker, alle drie de colorways mag je absoluut niet missen. Houd onze releasekalender daarnaast goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases.


Air Jordan 4 Retro 'Metallic Red'

CT8527-112 · Prijs vanaf €527,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 University Red CT8527-112 Release Date
Images by: @zsneakerheadz

Previous ArticleNext Article