De Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Yellow’ komt mogelijkerwijze uit in maart 2020

Al langere tijd gaan er geruchten rond dat er na de Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Medium Olive’ ook nog een ‘Yellow’ colorway uitkomt. Nu is er een gerucht naar buiten gekomen dat in maart 2020 de sneaker misschien dropt.

Op 11 oktober 2019 bracht Travis Scott de Air Jordan 6 ‘Medium Olive’ uit. Dit was de derde sneaker die uitkwam in 2019 van de samenwerking tussen Travis Scott x Nike. Hoewel de sneaker nog niet gedropt was, deelde de rapper uit Houston al een foto op Instagram van de Air Jordan 6 ‘Yellow’ toen hij op vakantie was in Monaco. Destijds was nog niet bekend of de sneaker daadwerkelijk uit zou komen. Echter ziet het ziet er nu naar uit dat de sneaker in maart 2020 zal releasen.

Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Yellow’ | Details

Net zoals de ‘Medium Olive’ beschikt de ‘Yellow’ colorway over een opbergvakje op de zijkant van de sneaker. Ook zijn er enkele 3M reflecterende details te vinden op het bovenwerk. De sneaker is verwerkt in een mosterdgele tint, terwijl er contrasterende rode kleuren zijn te vinden in de details op het bovenwerk. Onder het bovenwerk is een zwarte midsole te vinden met daar weer onder een doorzichtige outsole, die mogelijk glow-in-the-dark is.

Of de sneaker daadwerkelijk in maart 2020 uit zal komen is nog maar de vraag, maar houd goed Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor de eerste foto’s waar je rapper Offset (één van de leden van de rapgroep Migos) de sneaker ziet dragen.


Offset Travis Scott Air Jordan 6 Yellow
Offset Yellow Travis Scott Air Jordan 6 Release Info
Offset Yellow Travis Scott Air Jordan 6 Release Info
Offset Yellow Travis Scott Air Jordan 6 Release Info

Previous ArticleNext Article