De Nike Air Force 1 High Shell krijgt een nieuwe colorway!

Een tijdje geleden heeft de gigant Nike voor het eerste de Nike Air Force 1 High Shell gereleased en dit model ging als een malle. De drie colorways waren must haves voor ontzettend veel sneaker liefhebbers en de kans is groot dat dat bij deze colorway ook zo gaat zijn. Echter moet je voor deze colorway wel wat meer lef hebben. Ze gaan hem namelijk in een ‘Volt’ colorway uitbrengen. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze colorway eruit komt te zien.

Nike Air Force 1 High Shell ‘Volt’ | Closer look

Net zoals bij de andere colorways heeft Nike ervoor gezorgd dat de gehele sneaker dezelfde kleur heeft gekregen. Dit is een neon gele kleur geworden die ‘Volt’ wordt genoemd. Naast deze opvallende kleur hebben nog verschillende details aangebracht. Dit zien we terug op de Swoosh en de tekst op de binnenste zijkant van de sneaker. De Swoosh heeft een bruine kleur gekregen en dat geldt ook voor de tekst op de zijkant.

Al met al is het een gewaagde sneaker op te dragen maar hij is het helemaal waard. Helaas is er alleen nog geen releasedatum bekend gemaakt. We verwachten dat er binnenkort meer informatie bekend gemaakt gaat worden. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten!


Nike Air Force 1 High Shell 'Volt'

BQ6096-700 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders
Nike
Nike
Nike
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article