Een nieuwe colorway op de Air Jordan 8 staat in de zomer van 2020 op ons te wachten

Een nieuwe colorway op de Air Jordan 8 is onderweg. Het gaat om een ‘Light Bone’ colorway. Het ziet er naar uit dat de sneaker in de zomer van 2020 zal uitkomen.

In 1993 werd de AJ 8 voor het eerst uitgebracht. Bij het debuut werden er drie colorways uitgebracht. Tien jaar na de eerste release verschenen de eerste retro colorways. Ook debuteerde toen de Air Jordan 8 Low.

Air Jordan 8 ‘Light Bone’ | CT8533-100

Deze AJ 8 is aangekleed in de kleuren ‘Summit White’, ‘Light Bone’, ‘Sail’ en ‘Black’. Op dit moment zijn er alleen nog mock-ups naar buiten gekomen en nog geen officiële foto’s. Het ziet er naar uit dat je voornamelijk de ‘Light Bone’ kleur terug gaat vinden op het bovenwerk. De andere kleuren zul je waarschijnlijk alleen maar zien als details. De sneaker wordt afgewerkt met verschillende zwarte accenten.

Zoals we al zeiden verwachten wij de sneaker in de zomer van 2020. Aan de sneaker zal een prijskaartje komen te hangen van €190,-. Zodra er meer informatie naar buiten is gekomen over deze geweldige sneaker zullen wij jullie up-to-date houden. Houd daarom goed de kanalen van Sneakerjagers in de gaten.


Air Jordan 8 Light Bone CT8533-100 Release Date Info
Image by @zsneakerheads

Previous ArticleNext Article