adidas komt met een Pack die de winter aan kan!

De Duitse gigant adidas heeft al een keer eerder sneakers uitgebracht die speciaal voor de winter gecreëerd waren. Echter is er altijd ruimte voor verbetering en komen ze nu met een onweerstaanbare Pack. In het Pack hebben ze vier iconische modellen geplaatst waardoor je deze colorways al helemaal niet mag missen. De Stan Smith, Rivalry Low en de Continental 80 hebben al een make over gekregen, maar ditmaal hebben ze de Yung-1 er ook aan toegevoegd.

adidas ADITECH Pack | Closer look

Voor alle vier de colorways is er een kleur heel belangrijk en dat is de kleur wit. Bij de Stan Smith, Rivalry Low en de Continental 80 is de kleur zelfs nog belangrijker dan bij de Yung-1. Bij de eerste drie colorways is de upper met en witte kleur aangebracht en hebben ze een paar oranje details aangebracht. Bij de Yung-1 hebben ze ook een witte upper aangebracht maar met beige lagen er overheen. Daarnaast zijn er nog oranje, rode en blauwe te vinden op dit model.

Helaas is nog niks bekend over een eventuele releasedatum van deze Pack. De kans is wel groot dat er binnenkort meer informatie bekend gemaakt gaat worden. Houd onze releasekalender dan ook goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en verdere releases.


adidas Yung-1 ADITECH Pack

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas

adidas Stan Smith ADITECH Pack

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas

adidas Continental 80 ADITECH Pack

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas

adidas Rivalry Low ADITECH Pack

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article