Er komen drie Nike Vista Lite colorways!

Nike gunt het ons om het nieuwe jaar goed en comfortabel te beginnen. Ze komen dan ook met drie nieuwe colorways van het strakke Nike Vista Lite model. Stel jij houdt een beetje van comfort en je wilt er altijd ontzettend goed uitzien. Dan is dit de ideale sneaker voor jou. Ontdek de drie colorways hieronder!

Nike Vista Lite | Closer look

De kleuren waar deze drie colorways is gaan verschijnen zijn groen, roze en zwart. Tegenwoordig zien we steeds vaker Nike modellen verschijnen met een transparante upper. Dat is bij deze colorways ook het geval maar alsnog beschikken de gehele uppers over deze drie kleuren. Naast de transparante details zijn er nog meer details aangebracht. Zo zie je dat de Swoosh met een outline is aangebracht en dat er kleine Swooshes op de voorkant van de sneaker zijn geplaatst. Bij de groene colorway is dit in het donker groen en bij de andere twee colorways is dit in het licht groen en in het wit. Om het helemaal af te maken hebben ze hebben ze de zolen aangebracht in een witte kleur.

Nike gunt jullie in 2020 met dit model één dagje rust om even bij te komen van alle gezelligheid. 2 januari zullen deze colorways dan ook verkrijgbaar zijn. Er zal een prijskaartje aan komen te hangen van €110,-. Houdt ten slotte onze releasekalender goed in de gaten voor nieuwtjes en actuele releases.


Nike Vista Lite 'Green'

CI0905-300 · Prijs vanaf €495,-

Naar alle aanbieders

Nike Vista Lite 'Beige'

CI0905-200 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders

release id=131787]

Images by: Nike

Previous ArticleNext Article