StrangeLove en Nike SB slaan hun handen ineen!

De maand februari staat alweer bijna voor de deur en dat kan maar een ding betekenen, Valentijnsdag. 14 februari 2020 wordt natuurlijk gezien als de dag van de liefde en daar hebben Nike SB en StrangeLove Skateboard iets op bedacht. Ze hebben samen een weergaloze colorways in elkaar gezet en je mag hem niet missen. Scrol naar beneden als je benieuwd bent naar de details van deze sneaker.

StrangeLove x Nike SB Dunk Low | Closer look

Als we gaan kijken naar het uiterlijk van de sneaker zien we dat hij zijn liefdevolle sfeer zeker volmaakt. De basis van de sneaker beschikt dan ook over twee materialen. Een is aangebracht met zacht suède en beschikt over een roze kleur en de ander is aangebracht in een lichtroze kleur met een velvet stof. Hierover heen zijn verschillende rode details aangebracht, deze zijn te vinden op de Swoosh, de veters, de sockliner en de heeltab. Daarnaast hebben ze een roze outsole op de sneaker geplaatst en een witte midsole. Op de insole zijn nog verschillende tekeningen aangebracht die bij StrangeLove passen. De tongtab beschikt ten slotte ook over een roze kleur met het Nike SB logo en de naam StrangeLove.

Op dit moment is het nog niet zeker of de sneaker daadwerkelijk op 14 februari 2020 gereleased gaat worden. Hij zal rond deze tijd wel verwacht worden. Op dit moment is het nog niet bekend bij welke skateshops deze sneaker beschikbaar zal zijn maar daar gaan we rond deze tijd ook achter komen. Houd tot die tijd onze releasekalender goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases.


StrangeLove Nike SB Dunk Low Release Date
StrangeLove Nike SB Dunk Low Release Date
StrangeLove Nike SB Dunk Low Release Date
StrangeLove Nike SB Dunk Low Release Date
StrangeLove Nike SB Dunk Low Release Date
StrangeLove Nike SB Dunk Low Release Date
StrangeLove Nike SB Dunk Low Release Date
StrangeLove Nike SB Dunk Low Release Date
Images by: @sneakerjamz

Previous ArticleNext Article