De CNCPTS x Nike Kyrie 6 ‘Pink Tint’ dropt dinsdag 31 december 2019

Morgen, dinsdag 31 december 2019, is het zo ver. De samenwerking tussen CNCPTS x Nike komt uit. Samen lieten zij hun creativiteit los op het Nike Kyrie 6 model en hier kwam een roze colorway uit. Scroll naar beneden als je meer te weten wil komen.

Een maand geleden bracht Nike een exclusieve pack uit van het Kyrie 6 model. Er kwamen elf verschillende colorways die waren geïnspireerd op 11 verschillende steden. Ook kwamen elke colorway exclusief uit in zijn eigen stad. Nu is er alweer een nieuwe colorway op ons aan het wachten en deze komt morgen, 31 december 2019 uit. De colorway heet ‘Pink Tint’.

CNCPTS x Nike Kyrie 6 ‘Pink Tint’ | CU8879-600

De sneaker is verwerkt in de kleuren ‘Pink Tint’ en ‘Guava Ice’. Het bovenwerk beschikt voornamelijk over de ‘Pink Tint’ kleur, terwijl de tong over de ‘Guava Ice’ kleur beschikt. Op de tong is de Kyrie 6 branding te vinden. Op de zijkant is natuurlijk de kenmerkende Swoosh terug te vinden in een iridescent kleur. Over de veters loopt een transparante band om je voet op de juiste plek te houden. De hiel heeft ook de ‘Guava Ice’ kleur gekregen en dit loopt door tot de midsole. Hieronder loopt een donkerblauwe outsole. De onderkant beschikt over een opvallend patroon wat lijkt op een oog.

Morgen, dinsdag 31 december 2019, komt de Nike Kyrie 6 ‘Pink Tint’ uit via Sneakersnstuff. Bekijk onze Releasekalender voor meer informatie en check hieronder de foto’s van de sneaker.


CNCPTS X Nike Kyrie 6 'Pink Tint'

CU8879-600 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders
Nike Basketball Kyrie 6 CNCPTS
Nike Basketball Kyrie 6 CNCPTS - 5
Nike Basketball Kyrie 6 CNCPTS - 6
Nike Basketball Kyrie 6 CNCPTS - 7
Images by Sneakersnstuff

Previous ArticleNext Article