Komt er in 2020 een Travis Scott X Nike SB Dunk collab aan?

Één van de grootste hip-hop artiesten van dit moment is toch wel Travis Scott! De rapper heeft buiten een eigen muziek style ook een uitgesproken kleding style. De collabs tussen Nike en de rapper zijn populair, héél populair.

Ondertussen is de lijst met samenwerkingen tussen Travis Scott en Nike/Air Jordan al aardig groot. Een kleine opsomming brengt ons bij: 3 paar Air Force 1, een Air Jordan 6, een Air Jordan 4, een Air Jordan 1 High en een Low. En dan hebben we het nog niet eens over de samples en niet uitgekomen paartjes. Maar hier wordt dus waarschijnlijk een nieuw model aan toegevoegd, namelijk een Nike SB Dunk Low.

Travis Scott en Nike SB

De Nike SB Dunk is bezig aan een opmars, die al een tijd aan de gang is. Er zijn veel releases, komen meer collabs en artiesten hebben de Dunk herontdekt. Dat veel mensen naar Travis Scott kijken om te bepalen wat ‘in’ is dat werd duidelijk toen Travis vaker werd gespot met Dunks. Zo schoten de prijzen opeens omhoog van verschillende paartjes. Artiesten geven dan ook een flinke boost aan de terug keer van het geliefde model. Dat Travis met een collab komt kan dus betekenen dat de Nike SB Dunk in 2020 weer zeer geliefd gaat worden. En dit is al goed te merken, zo waren bijna alle Dunks uit 2019 direct uitverkocht.

Travis Scott en zijn SB Dunks – Afbeeldingen via NiceKicks

De Dunk die, waarschijnlijk, uit zal komen is te zien in de nieuwe clips van JACKBOYS, afkomstig van Travis zijn laatste album. Er is helaas nog niet heel veel te zien, maar het lijkt erop dat de zelfde style gebruikt is die ook op de laatste Air Force 1 zat. Dus op dit moment moeten we het nog even doen met printscreentjes en de videoclip. Wel is er al een mogelijke maand bekend waarin de Travis Scott X Nike SB Dunk uitgaat komen, namelijk mei 2020!

Eén ding is zeker: 2020 gaat een jaar worden waarin we de Nike SB Dunk nog vaker zullen zien!


Travis Scott X Nike SB Dunk Low

Travis Scott X Nike SB
Travis Scott X Nike SB

Previous ArticleNext Article