De Canadese rapper Drake heeft de Air Jordan 4 een opvallende make-over gegeven

De wereldberoemde rapper uit Canada genaamd Drake heeft opnieuw een Air Jordan model een make-over gegeven. Dit keer is de Drake OVO x Air Jordan 4 hieruit voort gekomen. Het model heeft een opvallende colorway gekregen, genaamd ‘Splatter’.

Dit is niet de eerste keer dat Drake zijn creativiteit loslaat op een Air Jordan model. Op 10 januari 2016 bracht hij een Air Jordan 12 in een wit/gouden colorway die momenteel voor aardig wat centjes resellt. Ook liet hij nog wat andere colorways los die nu voor veel geld doorverkocht worden.

In 1989 verscheen er al een sample van een Air Jordan 4 die er ook ongeveer uit zou komen te zien. Bekijk hieronder een foto van deze sample

Drake OVO x Air Jordan 4 ‘Splatter’ | Details

De colorway die Drake heeft neergezet lijkt een beetje op de ‘Bred’ colorway door de kleuren die zijn gebruikt. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van suède in een zwarte kleur. Verder zijn er ook details te vinden van mesh met hieronder 3M materiaal. Natuurlijk beschikt de sneaker over de kenmerkende Jordan Branding over de gehele sneaker. Achterop de sneaker bevind zich een heel pull tab. In de binnenkant is een uil te vinden. Dit is het logo van OVO. Op de inlegzooltjes van de sneaker is een ‘OVO’ kruis te vinden en de ‘6 God Prayer Hand’ te vinden. De midsole is gemaakt van een witte kleur en een gedeelte is gemaakt van allerlei spikkels van alle kleuren die op de sneaker te vinden zijn. Een gedeelte van de outsole is rood.

Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker. Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend voor de Drake OVO x Air Jordan 4 ‘Splatter’ dus houd onze Releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


Drake OVO Air Jordan 4 Better Look Paint Splatter Black Red Bred Release Info Date Buy Price
Drake OVO Air Jordan 4 Better Look Paint Splatter Black Red Bred Release Info Date Buy Price
Drake OVO Air Jordan 4 Better Look Paint Splatter Black Red Bred Release Info Date Buy Price
Images by @hanzuying

Previous ArticleNext Article