De Air Jordan 7 ontvangt de iconische ‘Oregon Ducks’ colorway!

Een tijdje geleden zijn er geruchten verschenen van een ‘Oregon Ducks’ colorway op een Air Jordan 5. Echter is dit niet het enige model die deze iconische kleurencombinatie mag ontvangen. Naast dit model zijn er ook beelden verschenen van een Air Jordan 7. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze sneaker eruit ziet.

Het is niet de eerste keer dat er een model verschijnt in deze colorway. Een van de meest gehypte sneakers ooit beschikt over deze colorway. We hebben het natuurlijk over de Air Jordan 4 Retro ‘Oregon Ducks’. Op dit moment gaat deze sneaker voor een kapitaal op het internet en er wordt verwacht dat dit ook met de Air Jordan 7 gaat gebeuren. De kans is namelijk groot dat er maat 400 paartje uit gaan komen.

Air Jordan 7 ‘Oregon Ducks’ PE | closer look

Als we naar het uiterlijk van de sneaker gaan kijken zien we dat de gehele upper een gele kleur heeft ontvangen. Daarnaast heeft Jordan Brand verschillende groene details aangebracht die natuurlijk perfect bij de American Football Club passen. Deze details zien we terug op de mudguard, de veters en op de tong. Daarnaast vinden we het logo van de club terug op de tong.

Aangezien er maar 400 Air Jordan 7 ‘Oregon Ducks’ PE paartjes gaan uitkomen is de kans groot dat deze colorway niet eens voor het grote publiek gereleased gaat worden. Om deze reden is er ook nog niks duidelijk over een modelijk releasedatum of vraagprijs. Houd onze releasekalender goed in de gaten voor verdere informatie.


Oregon Ducks
Oregon Ducks
Oregon Ducks
Images by: @goducks 

Previous ArticleNext Article