De Off-White x Air Jordan 1 ‘Canary Yellow’ kan volgend jaar uitkomen

Voor het eerst werd de Off-White x Air Jordan 1 ‘Canary Yellow’ gezien op Virgil Abloh zijn ‘Figures of Speech’ exhibition. Nu gaan er geruchten rond dat de sneaker in 2020 een release gaat zien. Ook plaatste skater Erik Arteaga een video waarin hij aan het skaten was terwijl hij de Jordans droeg.

Eerder tweette Virgil Abloh ook al ‘black-friday-canary-yellow…’ en toen dachten een hoop mensen dat de sneaker dan uit zou komen, helaas was dit niet het geval. Hij lanceerde toen namelijk een exclusieve collectie.

Off-White x Air Jordan 1 ‘Canary Yellow’ | Details

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer en suède. Deze materialen zijn gemaakt van gele, witte en grijze kleuren. Natuurlijk is de oversized Swoosh weer aanwezig en deze is op het uiteinde vastgemaakt met blauwe stitching. Ook de kenmerkende “SHOELACES” tekst op de veters is terug te vinden. Het bovenwerk is bevestigd op een witte midsole waarop “AIR” staat. Onder de witte midsole loopt een gele outsole.

Wil jij op de hoogte blijven van deze gehypete samenwerking? Houd dan dagelijks Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de samenwerking tussen Off-White en Nike.


View this post on Instagram

“BURBERRY AIRY” 4 @drewhouse & @off____white

A post shared by Bam Margiela (@burberry.erry) on

Off-White x Air Jordan
Off-White x Air Jordan
Off-White x Air Jordan

Previous ArticleNext Article