De UNDEFEATED X Nike Air Max 90 colorways komen bijna uit!

Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat UNDEFEATED en Nike een samenwerking waren aangegaan. In deze samenwerking hebben ze acht verschillende Nike Air Max 90 colorways gecreëerd die allemaal iets met elkaar te maken hebben. Nu komen de eerste vier eindelijk uit en ze komen sneller dan je denkt!

UNDEFEATED X Nike Air Max 90 | Coming soon

Op dit moment zijn de gele colorways en de blauwe colorways degene die voor ons worden voorbereid om te gaan releasen. Zoals bij alle colorways is er een witte colorway en een zwarte. De details zijn bij beide varianten in het geel aangebracht en in het blauw. Hier valt de opvallende rand midden op de upper ook onderr. Op de heeltab is daarnaast het standaard Air Max logo vervangen door het logo van UNDEFEATED. We verwachten dat naast deze colorways de rest binnenkort ook in de winkels zal gaan verschijnen.

Maandag 30 december 2019 hebben deze paartjes de eer gekregen om te gaan releasen. Voor €160,- kunnen ze al van jou zijn. Je moet wel op tijd voor deze sneaker klaar gaan zitten want voor je weet zijn ze allemaal uitverkocht. Houd de sneaker release kalender dus goed in de gaten voor meer informatie over deze en nog vele andere releases!


UNDEFEATED X Nike Air Max 90 'White & Yellow'

CJ7197-101 · Prijs vanaf €214,-

Naar alle aanbieders

Undefeated X Nike Air Max 90 'Black/Yellow'

CJ7197-001 · Prijs vanaf €168,-

Naar alle aanbieders
UNDEFEATED
UNDEFEATED

UNDEFEATED X Nike Air Max 90 'White & Blue'

CJ7197-102 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
UNDEFEATED
UNDEFEATED

UNDEFEATED X Nike Air Max 90 'Black & Blue'

CJ7197-002 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders
UNDEFEATED
UNDEFEATED
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article