De Nike Air Force 1 High ontvangt een ‘Neptune Green’ colorway!

Nike is een bedrijf dat er altijd voor weet te zorgen dat de details van iedere sneaker op een weergaloze manier naar vore worden gebracht. Dit zien we ook terug op de iconische Nike Air Force 1 High. De details die ze hebben aangebracht zijn subtiel, maar ontzettend sterk. Als sneaker liefhebbers kunnen we er geen genoeg van krijgen.

Nike Air Force 1 High ‘Neptune Green’ | Closer Look

Ditmaal hebben ze ervoor gekozen om de krachtige witte kleur, die de sneaker al vaker heeft gekend aan te brengen op de upper. Door deze kleur aan te brengen is de sneaker gegarandeerd een eye-catcher. Daarnaast hebben ze doormiddel van een ‘Neptune’ groene kleur de details aangebracht. Deze kleur vinden we terug op midsole, de band om de hak, de heeltab, de tongtab en de sockliner. Ondanks het feit dat dit subtiele details zijn vallen ze ontzettend erg op en spatten ze zo van het doek af.

In de Verenigde Staten is deze beauty al uitgekomen. We verwachten dart hij binnenkort ook in Europa een releasedatum gaat krijgen. Tot die tijd moeten we rustig afwachten en genieten van alle andere releases. De kans is groot dat deze sneaker voor €110,- verkocht gaat worden. Houd daarnaast onze releasekalender goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases.


Nike Air Force 1 High 'Neptune Green'

CD0910-101 · Prijs vanaf €165,-

Naar alle aanbieders
Nike
Nike
Nike
Nike
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article