De OBJ Nike Air Max 720 komt uit op 28 december

Odell Beckham Jr. heeft natuurlijk nu al een mooie geschiedenis met Nike. Elke week is de wide receiver van de Cleveland Browns te zien in custom made Nike cleats en heeft inmiddels al drie verschillende colorways van de OBJ Nike Air Max 720 uitgebracht. Toch komt in 2019 nog 1 colorway uit van zijn eerste signature sneaker met Nike. Namelijk de ‘Canyon Gold’ colorway,

Louisiana State University

De kleuren van deze nieuwe ‘Canyon Gold’ colorway zijn ongetwijfeld geïnspireerd op de universiteit waar Odell Beckham zijn college jaren heeft doorgebracht. Louisiana State University is een van de meest bekende scholen als het aankomt op American Football. De nummer 1 seed LSU Tigers staan ook dit jaar weer in de College Football Playoffs en mogen het in de halve finale opnemen tegen de University of Oklahoma.

In totaal speelde Odell Beckham drie seizoenen voor de Louisiana State University en maakt in 2014 de stap naar de NFL. Odell speelde zijn college wedstrijden in de kleuren wit, geel, of paars. Deze kleuren zijn duidelijk terug te zien in de Nike Air Max 720. Het grootste deel van het bovenwerk is wit gekleurd en heeft een aantal gele en paarse details. Kijk bijvoorbeeld naar de paarse veters. Of naar de geel kleurige panelen op het bovenwerk. Dit prachtige bovenwerk staat op de heerlijk Air Max 720 zool. Deze nieuwe Nike Air Max zool geeft je Air Max demping over de gehele lengte van de sneaker.

De OBJ Nike Air Max 720 release

De OBJ Nike Air Max 720 ‘Canyon Gold’ is verkrijgbaar vanaf 28 december 2019 en is verkrijgbaar via nike.com voor €200.


Nike Air Max 720 OBJ 'Canyon Gold'

CK2531-001 · Prijs vanaf €231,-

Naar alle aanbieders
OBJ Nike Air Max 720
OBJ Nike Air Max 720
OBJ Nike Air Max 720
OBJ Nike Air Max 720

Previous ArticleNext Article