Release reminder van de Nike SB Dunk ‘Raygun’ colorways!

We moeten nog even geduld hebben maar dan komen eindelijk de twee ‘Raygun’ colorways van Nike SB uit. Het uiterlijk van deze twee colorways is werkelijk fantastisch en een van de redenen waarom deze sneakers gaan uitkomen is zelfs nog veel mooier. Ben jij benieuwd waarom dit zo is, klik dan hier en kom er vanzelf achter!

Nike SB Dunk `Low ‘Raygun Tie-Dye’ | Release reminder

Sandy Bodecker, de oprichtster van Nike SB, is in 2018 overleden. Zij was een groot fan was van deze colorways, daarom wordt deze release gezien als een eerbetoon aan haar. Net als bij de eerste release zal er een ‘Home’ en ‘Away’ colorway uit komen. De ‘Home’ colorway heeft een zwarte basis met de kleuren oranje en en geel. De panelen in de kleuren hebben een tie-dye effect gekregen. De ‘Away’ colorway is nagenoeg hetzelfde, het enige verschil is dat hier de basis wit! Ten slotte hebben ze het ‘Raygun’ logo op de zijkant van de sneaker geplaatst.

27 december 2019 gaat deze sneaker eindelijk uitkomen. Het prijskaartje dat eraan komt te hangen bedraagt €100,-. Een ding is zeker met dit paartje, je mag ze absoluut niet missen! Zorg er daarom voor dat je op tijd klaar zit om deze sneakers te bemachtigen. Houd daarnaast onze releasekalender goed in de gaten voor releases en actuele nieuwtjes!


Nike SB Dunk Low QS 'Raygun' - Home

BQ6832-001 · Prijs vanaf €350,-

Naar alle aanbieders
Raygun
Raygun
Raygun

Nike SB Dunk Low 'Raygun Tie-Dye' - Away

BQ6832-101 · Prijs vanaf €444,-

Naar alle aanbieders
Raygun
Raygun
Raygun
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article