Air Jordan 1 ‘Disco Ball’ komt in 2020

Dit is een van de meest opmerkelijke sneakers die we deze week langs hebben zien komen. De Air Jordan 1 ‘Disco Ball’ is natuurlijk niet te missen door zijn opvallende bovenwerk. En we hebben goed nieuws. Er wordt verwacht dat de sneaker uit zal komen in de eerste paar maanden van 2020.

Het bovenwerk van de Air Jordan 1 Mid neemt je mee naar het nachtleven van de 70’s. De sneaker beschikt over een bovenwerk dat gemaakt is van spiegel achtige vierkantjes die we ook vaak zien op een disco bal. Deze vierkantjes zijn zilver gekleurd en vormen samen het geheel van het bovenwerk. Daarnaast heeft de sneaker zilveren veters en is het Jordan logo bijna niet te zien.

Het opvallende bovenwerk staat op een iets minder opvallende zool. De midsole is namelijk gewoon wit gekleurd. Deze witte midsole staat op een zwarte outsole. De details stoppen niet bij het bovenwerk op van de sneaker. Zo zien we in de sneaker een rode loper als insole, met daarop een trofee. Dit zo een referentie kunnen zijn naar de opkomende academy award die in februari van 2020 zullen plaatsvinden.

Deze Air Jordan 1 ‘Disco Ball’ wordt verwacht in de eerste maanden van 2020. Wanneer een concretere informatie is over de sneaker zullen wij dat uiteraard laten weten. Voor het laatste release nieuws kan je natuurlijk ook terecht bij onze Releasekalender.


Air Jordan 1 'Disco Ball'
Air Jordan 1 'Disco Ball'
Air Jordan 1 'Disco Ball'
Air Jordan 1 'Disco Ball'
Uitgelichte afbeelding by @solebyjc

Previous ArticleNext Article