size? en Nike komen met een Air Max 270 React!

size? heeft aangekondigd dat er een nieuwe samenwerking heeft plaatsgevonden met de gigant Nike. In deze samenwerking hebben ze gekozen voor het populaire Nike Air Max 270 React. De details die ze hebben toegepast zijn onwaarschijnlijk mooi en zeker de moeite waard. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar deze colorway.

Het is zeker niet de eerste niet de eerste keer dat de twee de handen in een slaan om een krachtige paartje te creëren. Eerder dit jaar zagen we al een Nike Air Max Light verschijnen. Klik hier als je benieuwd bent naar deze colorway!

size? x Nike Air Max 270 React ‘Dragonfly’ | Closer look

De aankomende colorway ziet er ontzettend opvallend uit. De belangrijkste kleur voor dit paartje is de kleur groen. Als we gaan kijken naar de upper van de sneaker zien we verschillende materiaal soorten die in een groene kleur zijn aangebracht. De basis laag hebben de aangebracht met een transparante TPE laag. Daarbovenop hebben ze een iriserende laag aangebracht. Door deze laag lijkt het alsof de sneaker op de huid van een draak lijkt. Tevens hebben ze nog een groen laag aangebracht op de upper. Daarnaast hebben ze een zilveren tong geplaatst. Om het af te maken zien we dat er Nike Air Max 270 React logo’s zijn geplaatst op de tong en de toebox.

27 december 2019 gaat deze sneaker uitkomen. Zowel online als bij een aantal geselecteerde winkels van size? zal hij verkrijgbaar zijn. Houd daarnaast onze releasekalender goed in de gaten voor andere releases en actuele nieuwtjes!


size exclusive nike air max 270 react dragonfly green iridescent clear release date info photos price
size exclusive nike air max 270 react dragonfly green iridescent clear release date info photos price
Images by: size?

Previous ArticleNext Article