Nike komt met een dierlijke colorway voor de Air Max 95 SE!

Er zijn beelden verschenen van een Nike Air Max 95 SE colorway. Echter heeft Nike iets speciaals gedaan met deze colorway. Er zijn nog niet zoveel colorways verschenen die hier ook maar iets van weg hebben. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze colorway eruit komt te zien!

Nike Air Max 95 SE | CU8427-200

Als we gaan kijken naar het uiterlijk van de sneaker zien we dat de basis van de upper bestaat uit een sail kleur. Daarnaast is de kleur bordeaux rood ook een belangrijke kleur. De opvallende details die ze hebben aangebracht zien we op de zijkant van de sneaker. Ze hebben een soort giraffe print aangebracht. Deze print hebben ze aangebracht op de bekende Air Max 95 lagen. Iedere laag heeft een eigen kleur. Ze hebben hiervoor de kleuren sail, geel en bordeaux rood gebruikt. Over deze kleuren heen zie je de giraffe print lopen. Daarnaast hebben ze de sockliner, de midsole en de eyestays ook in een bordeaux rode kleur aangebracht. Om het helemaal af te maken hebben ze tong meet speciaal vacht aangebracht en beschikt hij over een tongtab waar een woestijn print op is geplaatst.

Helaas is er nog geen exacte releasedatum bekend gemaakt van deze sneaker. Tevens weten we wel dat deze sneaker alleen wordt gereleased in kleinere maten. We verwachten dat er binnenkort meer bekend gemaakt gaat worden over deze sneaker. Houd onze releasekalender dus goed in de gaten!


Air Max 95 SE
Air Max 95 SE
Air Max 95 SE
Air Max 95 SE
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article