Eerste foto’s van de Air Jordan 1 High OG ‘Game Royal’ zijn verschenen

In november verscheen de eerste mock up van de Air Jordan 1 High OG ‘Game Royal’ en nu, een maand later zijn de eerste foto’s naar buiten gekomen van de sneaker.

Jordan Brand is druk bezig met het voorbereiden van releases voor 2020. Er staan al meerdere colorways op ons te wachten, zoals de ‘White Aurora’ en de ‘UNC to Chicago’. Nu verwachten we ook de ‘Game Royal’ colorway in de lente van 2020.

Air Jordan 1 High OG ‘Game Royal’ | 555088-041

Al langere tijd wachten de echte Jordan fans op deze colorway, maar het leek er niet echt op dat dit ging gebeurden tot november. In november verscheen een eerste mock up van de colorway en nu zijn er foto’s van de sneaker opgedoken. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leder materiaal in de kleuren blauw, zwart en wit. De toebox heeft een blauwe kleur gekregen, terwijl de mudguard hieromheen een zwarte kleur heeft gekregen. Verder heeft de sneaker een zwarte Swoosh en een wit Air Jordan Wings logo. Ook de Nike Air branding op de tong heeft een witte kleur gekregen op een zwart contrasterend label.

Op 9 mei 2020 zal de Air Jordan 1 High OG ‘Game Royal’ uitkomen voor €170,-. Check hieronder de eerste foto’s van de sneaker en vergeet niet om dagelijks onze Releasekalender te checken.


Air Jordan 1 Game Royal Toe 555088-041 Release Date
Air Jordan 1 Game Royal Toe 555088-041 Release Date
Air Jordan 1 Game Royal Toe 555088-041 Release Date
Air Jordan 1 Game Royal Toe 555088-041 Release Date
Images by @s.sam.group

Previous ArticleNext Article