Een nieuwe samenwerking tussen Pokemon en adidas

Na een eerdere samenwerking tussen Pokemon en adidas zijn er foto’s verschenen van de adidas Advantage. Dit subtiele model heeft ondanks de cleane uitstraling toch nog een aantal leuke details

Deze details bevinden zich vooral op de midsole van de sneaker. Deze zool staat namelijk helemaal vol met zwart/wit tekeningen van verschillende Pokemon karakters. Hier zijn onder andere Sandslash, Bulbasaur en Meowth te zien. Neem een kijkje bij de foto’s en laat weten of jij jouw favoriete Pokemon hebt gevonden.

De rest van de sneaker is vrij simpel en heeft een compleet wit bovenwerk. De kenmerkende drie strepen van adidas zijn te zien doormiddel van gaatjes en de branding is terug te vinden op de hak in het zwart. Daarnaast zien we op de tong het zowel het log van adidas als het logo van Pokemon. De witte zool heeft een honinggraad stijl. Het zooltje in de sneaker bevat, net als de midsole, verschillende Pokemon karakters in het zwart wit.

Deze samenwerking tussen adidas en Pokemon word in januari van 2020 verwacht. Hij zal via waarschijnlijk uitkomen via adidas.com voor €69,95.


Pokemon en adidas
Pokemon en adidas
Pokemon en adidas
Pokemon en adidas
Images by adidas

Previous ArticleNext Article