Stella McCartney en adidas creëren samen een UltraBoost 2020!

Stella McCartney, dochter van de Britse Beatles zanger en basgitarist Paul McCartney, heeft haar handen ineen geslagen met de Duitse gigant adidas. In deze samenwerking hebben ze gekozen voor een nieuwe sneaker die kort geleden voor het eerst is uitgekomen. Namelijk de verbeterde adidas UltraBoost 2020. Echter hebben ze naast de verbetering nog een aantal aanpassingen toegepast waardoor de sneaker nog meer opvalt. Scrol naar beneden als je benieuwd bent naar deze sneaker.

Stella McCartney is een van de grootste modeontwerpers in Groot-Brittannië. In 2004 en 2012 ontving ze zelfs prijzen door haar grote succes. Nu heeft ze dan eindelijk de eer gekregen om samen met adidas een fantastisch paartje te creëren. Zo te zien is dit ook zeker gelukt!

Stella McCartney x adidas Ultra Boost 2020 | Closer look

Als we naar de sneaker gaan kijken zien we dat de twee een ontzettend uniek staaltje werk hebben geleverd. Het silhouet van de adidas UltraBoost 2020 is nog wel te zien maar hij ziet er veel anders uit dan normaal. De gehele upper is aangebracht met een flyknit materiaal. Doormiddel van de kleuren zwart, grijs en wit hebben ze ervoor gezorgd dat het design een perfect geheel vormt. Door deze kleuren aan te brengen in strepen hebben ze voor diepte gezorgd. Op ieder deel van de sneaker wijzen de strepen een andere kant op. Dit kun je goed zien op de toebox, de zijkant en de heel van de sneaker. Daarnaast hebben ze een snakeskin print aangebracht op de midsole. Om het ten slotte af te maken hebben ze het adidas logo en het logo van de ontwerpster in een gouden kleur aangebracht op de tong van de sneaker.

Op dit moment staat de release datum op 15 januari aankomend jaar. Daarnaast verwachten we dat de sneaker rond de €220,- gaat kosten. De kans is groot dat dit paartje als warme broodjes over de toonbank gaat vliegen dus een ding is zeker, je moet er snel bij zijn. Houd onze releasekalender daarnaast goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes en actuele releases.


Banner by: Emirates Woman
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article