Jordi van de Bovenkamp is te gast in de elfde aflevering van de Sneakerjagers podcast

Eén van de gasten in de elfde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast is Jordi van de Bovenkamp, creative director Europe bij MediaMonks. 

Als voormalig creative director van het Amsterdamse reclamebureau Boomerang Agency werkte Jordi voor merken als Heineken, Samsung, Netflix en Albert Heijn. Toch maakte de creatieveling afgelopen december de overstap naar MediaMonks. Ook hier zal onze gast te werk gaan als creative director en samenwerken met grote merken. 

Na 8 jaar studeerde Jordi in 2009 af als bouwkundig ingenieur. Toch duurde het niet heel lang totdat Jordi de architectonische tekeningen inruilde voor de wereld van de reclame. In 2011 begon Jordi namelijk als eerste officiële werknemer. Het bedrijf telt ondertussen zo’n 130 werknemers en word gezien als een van de steunpilaren van de Amsterdamse creative sector. Hier ontstond ook zijn liefde voor streetwear en sneakers. Toch maakte Jordi de overstap naar het internationale reclamebureau MediaMonks en gaat daar werken als creative director Europe. 

Je kan Jordi wellicht herkennen van TV. Sinds 2017 heeft Jordi namelijk zijn eigen item in RTL Late Night. In ‘Galerie Jordi’ neemt Jordi de kijker meer naar de mooiste en opmerkelijkste creaties in de reclamewereld. Ook verschijnt Jordi regelmatig aan bij RTL Boulevard om de kijkers de recente reclame en marketingtrends uit te leggen. 

Ook is Jordi enorme fan van sneakers, de merken en het wereldje. Genoeg reden dus voor Valerio en Non om hem het hemd van het lijf te vragen. De podcast aflevering met Jordi is vanaf zondag 22 december te beluisteren of te zien via SpotifyApple podcasts of Youtube.

Previous ArticleNext Article