Er is een nieuwe colorway opgedoken van de adidas Yeezy BOOST 350 V2

Er is weer een nieuw gerucht opgedoken van een nieuwe colorway op het adidas Yeezy BOOST 350 V2 model. Het gaat om een ‘Forest Green’ colorway. Hoewel het nog niet officieel bevestigd is dat dit een echte colorway wordt, is het er wel eentje om naar uit te kijken!

Dankzij @houseofheat is er een first look opgedoken van de colorway. Hoewel de echte colorway nog kan afwijken van de first look ziet hij er wel erg vet uit. Het bovenwerk is net zoals elke andere colorway gemaakt van primeknit materiaal. Dit materiaal is verwerkt in een donkergroene kleur. Ook de veters en de heeltab zijn verwerkt in deze kleur. Natuurlijk beschikt de sneaker ook over een deels transparante streep die over de upper loopt. Onder de groene upper loopt ook een groene BOOST midsole. Ook de gehele zool is verwerkt in een groene kleur.

Tot nu toe is het nog niet bekend of deze colorway op de adidas Yeezy BOOST 350 V2 daadwerkelijk uit zal komen, maar hij ziet er wel erg vet uit en wij hopen dat deze colorway daadwerkelijk uit zal komen! Houd daarom tot die tijd onze Releasekalender in de gaten, zodat jij op de hoogte blijft van alle aankomende releases.


Yeezy BOOST 350 V2
Yeezy BOOST 350 V2
Yeezy BOOST 350 V2
Images by @houseofheat

Previous ArticleNext Article