De Air Max 90 krijgt een ‘Chlorophyll’ colorway die we ook al zagen op de Patta x Nike Air Max 1

Zoals je misschien al weet is de Nike Air Max 90 in 2020 alweer 30 jaar oud. Om dit te vieren brengt Nike aardig wat nieuwe colorways uit op het klassieke model. Momenteel staan er al aardig wat op de planning. En daar komt nu ook deze Nike Air Max 90 ‘Chlorophyll’ aan toegevoegd.

Dit is niet de eerste keer dat we deze ‘Chlorophyll’ colorway zien op een Nike sneaker. Eerder zagen we deze colorway al verschijnen op de Patta x Nike Air Max 1 samenwerking. Ook zagen we deze colorway in 2018 op de Air Jordan 3 langskomen. Het is dus geen nieuwe, onbekende colorway dus voeg hem binnenkort toe aan je sneakercollectie!

Het bovenwerk van de sneaker beschikt over een basis dat is gemaakt van witgekleurd mesh. Hieroverheen lopen grijze suède overlays. Ook lopen er zwarte lederen overlays op het bovenwerk. Zo hier en daar zijn er ook groene details te vinden, zoals de branding op de tong, de zijkant en op de achterkant. Ook het voorste stuk op de outsole heeft deze groene kleur gekregen. Verder beschikt de sneaker over een witte midsole, terwijl er rondom de Air Unit een groene kleur te vinden is. Als finishing touch heeft de outsole een zwarte kleur gekregen.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend voor de Air Max 90 ‘Chlorophyll’, maar wij verwachten dat de sneaker in het begin van 2020 zal uitkomen, net zoals de andere colorways die gepland staan. Wel weten we dat de sneaker een prijskaartje krijgt van +/- €140,-. Houd goed onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Nike Air Max 90 'Chlorophyll'

CT4352-102 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 Chlorophyll CT4352-102 Release Date

Previous ArticleNext Article