Er komt een nieuwe adidas Yeezy Boost 350 V2 aan!

Kanye West staat erom bekend dat hij met adidas nooit stil zit. De maand december is dan ook een maand vol met nieuwe adidas Yeezy colorways en nu is er een foto opgedoken. Het is een foto van een nieuwe adidas Yeezy Boost 350 V2 colorway. Neem hieronder een kijkje naar deze nieuwe sneaker!

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Desert Sage’ | Closer look

Zoals het er nu naar uit ziet gaat deze sneaker een prachtige ‘Desert Sage’ colorway ontvangen. Als we de sneaker gaan bekijken zien we dat de bekende upper en zool een ruwe grijze look hebben gekregen. Dit wordt ook wel de ‘Desert sage’ kleur genoemd. Ten slotte hebben ze de sneaker een oranje sockliner gegeven waardoor de sneaker echt van het doek af spat.

We moeten helaas nog wel even wachten voordat deze sneaker uit gaat komen. Op dit moment word hij ergens rond de zomer in 2020 verwacht. Houd daarnaast voor actuele nieuwtjes en releases onze releasekalender goed in de gaten!


adidas Yeezy Boost 350 V2 Desert Sage
Banner: imgflip
Image by: @yzysplyleaks

Previous ArticleNext Article