Nike brandmerk de Air Max 270 React met de bekende ‘Just Do It’ slogan

Het Nike Air Max 270 React model is nog helemaal niet zo oud. Toch heeft dit model al verschillende strakke colorways gekend. Ditmaal hebben ze het weer voor elkaar gekregen om een strakke kleurencombinatie in elkaar te zetten samen met gave ‘Just Do It’ details. Scroll naar beneden als je meer te weten wilt komen over deze sneaker.

Nike Air Max 270 React ‘White’ | CV1632-100

Voor deze colorway hebben ze gekozen voor een strakke witte sneaker. De sneaker hebben ze bijna helemaal in het wit aangebracht. Naast de kleur wit hebben ze nog een aantal zilveren details toegepast. Deze details zien we terug op de Swoosh, de heeltab en de eyestays. Daarnaast hebben ze nog twee subtiele maar krachtige details aangebracht in het zilver. Op de hak van de sneaker zien we ‘Nike’ staan en op de binnenste zijkant van de voorkant van de sneaker staat ‘Just Dot It’. Dit zijn net de verschillen die Nike aanbrengt waardoor de sneaker perfect wordt afgemaakt. Tevens komt hier nog een colorway van uit. Deze is zwart van kleur en heeft gouden details. Hij zal op dezelfde dag verschijnen als de witte colorway. Klik hier als je benieuwd bent naar deze colorway.

De Nike Air Max 270 React ‘White’ is vanaf 26 december (2e Kerstdag) verkrijgbaar via Nike.com. Het perfecte moment om je kerst dus goed af te sluiten. Je kunt deze sneakers bemachtigen vanaf €160,-. Houd onze releasekalender daarnaast goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes en actuele releases.


Nike Air max 270 React 'White'

CV1632-100 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders
Air Max 270 React
Air Max 270 React
Air Max 270 React
Air Max 270 React
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article