De Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Sail’ dropt op zaterdag 21 december 2019

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Nike de Air Max terug heeft gebracht naar zijn oorspronkelijke vorm met de Air Max 90 Re-Craft. Nu schrijven wij een kleine release reminder om jou je eraan te herinneren dat deze sneaker aankomende zaterdag, 21 december 2019, uitkomt.

Voor het nieuwe decennium heeft Nike het oude Air Max 90 model teruggebracht. Dit silhouet zal in de loop van de tijd in meerdere colorways uitkomen. Aankomende zaterdag komt de eerste colorway uit, genaamd ‘Sail’. Deze speciale uitgave komt met een uiterlijk dat is gemaakt van premium materialen. Zo komt de sneaker bijvoorbeeld met glanzende veterlabels. Ook is er een extra lederen logo te vinden op de tong en krijg je een extra setje OG veters.

Zaterdag 21 december 2019 is het dan eindelijk zo ver waarop de Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Sail’ dropt om 09:00 uur ’s ochtends bij Nike. Check onze Releasekalender voor meer informatie over deze schoen. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken.


Nike Air Max 90 NRG Re-Craft 'Sail'

CT2007-100 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Re-Craft
Nike Air Max 90 Re-Craft
Nike Air Max 90 Re-Craft
Images by END. Clothing

Previous ArticleNext Article