Release reminder van de unieke adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Yecheil’

De maand december is weer een maand vol met unieke adidas yeezy colorways die gaan uitkomen. Hier hoort de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Yecheil’ natuurlijk ook bij. Deze ontzettend kleurrijke verschijning is misschien wel een van de meest unieke colorway binnen de collectie van de rapper.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Yecheil’ | Release reminder

De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yecheil’ heeft een upper met verschillende kleuren erin. De naam ‘Yecheil’ betekent in het Hebreeuws “May God Live”. De basis is zwart maar over de hele upper zijn alle kleuren te zien die je kunt bedenken. Alleen de streep op de zijkant en de zool is helemaal zwart zonder andere kleuren. De rest van het design is zoals we gewend zijn van Kanye West. Ook deze Yeezy Boost 350 V2 zal in een non-reflective en een reflective versie komen. De non-reflective versie heeft glow-in-the-dark veters, maar geen reflecterende upper. De reflective versie daarentegen, is geheel reflecterend en er worden ook veel minder paartjes van gereleased.

20 december 2019 is het al zover en dat is sneller dan je denkt. Zoals altijd is ook dit 350 V2 variant €220,-. Er zijn nog een aantal raffles open, maar je moet wel snel zijn want ze gaan binnenkort allemaal dicht. Klik hier als je wilt weten waar je, je nog kan inschrijven en bij welke retailers ze verder nog gaan uitkomen.


adidas Yeezy Boost 350 V2 'Yecheil'

FW5190 · Prijs vanaf €315,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
Images by: @kickwhoshow

Images by: adidas

Previous ArticleNext Article