Pharrell Williams gaat met de adidas 4D zool aan de slag!

Pharrell Williams heeft al verschillende top modellen in fantastische colorways uitgebracht met adidas. Toevallig dat de 4D zool van adidas ook al fantastische designs heeft gekend. Het beste scenario is eigenlijk dat hier een combinatie van gaat uitkomen. Bij deze kunnen wij mededelen dat dit ook het geval gaat zijn! Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze sneakers eruit zien en hoe ze tot stand zijn gekomen.

Pharrell Williams X adidas 4D | Closer look

De Hu family heeft van adidas de kans gekregen om uit te breiden en dat heeft de artiest met beide handen aangepakt. Hij gaat dan ook meteen twee colorways uitbrengen van dit nieuwe model. De upper van de sneaker is doormiddel van een soort sok aangebracht. Het materiaal dat ze hebben gebruikt is dan ook van flyknit. Bij de eerste colorway is deze paars van kleur en bij de tweede olijf groen. Daarnaast hebben ze natuurlijk de mintgroene 4D zool aangebracht. Hier hebben ze nog iets speciaals meegedaan. Doormiddel van witte stitching op de hak van de sneaker lijkt het alsof deze 4D zool doorloopt op de sneaker. Ten slotte hebben ze het Hu logo aangebracht aan de rand van de sok.

20 december 2019 komen beide colorway al uit. Dit is veel sneller dan je denkt! Je moet er wel wat voor over hebben om deze beauty’s te kunnen bemachtigen. Ze zullen namelijk rond de €400,- verkocht worden. Echter is deze sneaker het helemaal waard. Kwalitatief is hij van een ongelooflijk hoog niveau dus dat zit zeker goed. Houd daarnaast onze releasekalender goed in de gaten.


Pharrell Williams x adidas 4D 'Active Purple'

FV6335 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders
Pharrell Williams adidas 4D Purple FV6335 Release Date
Pharrell Williams adidas 4D Purple FV6335 Release Date
Pharrell Williams adidas 4D Purple FV6335 Release Date

Pharrell Williams x adidas 4D 'Olive'

FV6334 · Prijs vanaf €265,-

Naar alle aanbieders
Pharrell Williams adidas 4D Olive FV6334 Release Date
Pharrell Williams adidas 4D Olive FV6334 Release Date
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article