Er komt een Air Jordan 3 aan die speciaal voor kinderen is!

Jordan Brand heeft al verschillend legendarische colorways uitgebracht van de Air Jordan 3. Ditmaal zijn er beelden gevonden van een sneaker die voor een specifieke generatie sneaker liefhebbers is bedoeld. Namelijk de kids! Neem hieronder een kijkje van deze unieke kleurrijke verschijning.

Donderdag 19 december 2019 komt er nog een bijzonder verschijning uit van de Air Jordan 3. Dit is namelijk de Air Jordan 3 ‘Animal Instinct’. Doormiddel van dierlijke details hebben ze ervoor gezorgd dat deze sneaker een echte must have is voor iedere Jordan Brand lief hebber. Check hem hier!

Air Jordan 3 GS ‘Barely Grape’ | 441140-500

Bij deze colorway zijn drie kleuren van groot belang geweest. Namelijk de kleuren wit, roze en paars. De basis van de sneaker hebben ze in een witte kleur aangebracht. De kleuren paars en roze hebben ze met krachtige details aangebracht dier je terug vindt op de voorkant, de achterkant, eyestay en de sockliner van de sneaker. Met een sneaker zoals deze lopen zelfs de kleinste hypebeasts er fantastisch bij.

Op dit moment wordt deze sneaker op 4 januari 2020 verwacht. Daarnaast verwachten we dat het prijskaartje, die eraan komt te hangen, rond €140,- gaat bedragen. Helaas zijn er nog geen officiële foto’s bekend gemaakt. We verwachten dat hier binnenkort meer duidelijkheid over komt dus houd onze releasekalender goed in de gaten!


Air Jordan 3 GS Barely Grape 441140-500 Release Date
Air Jordan 3 GS Barely Grape 441140-500 Release Date
Air Jordan 3 GS Barely Grape 441140-500 Release Date
Air Jordan 3 GS Barely Grape 441140-500 Release Date
Air Jordan 3 GS Barely Grape 441140-500 Release Date
Images by: miaminites

Previous ArticleNext Article