Release Reminder van de geliefde Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’

Zoek jij nog een sneaker die mooi is en die ook nog eens bestand is voor het koude weer? Zoek dan niet verder, want dan hebben wij namelijk de perfecte sneaker voor jou. Aankomende zaterdag, 21 december 2019, zal de Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’ verkrijgbaar zijn.

In eerste instantie zou de sneaker uitkomen in oktober, echter kreeg de release enige vertraging. Nu heeft de sneaker alsnog een releasedatum gekregen, namelijk aankomende zaterdag, 21 december 2019, zal droppen!

Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’ | Details

Zoals je kan zien heeft het bovenwerk voornamelijk een blauwe kleur gekregen. Normaal gesproken wordt het bovenwerk gemaakt van plastic netting, maar dit keer heeft Jordan Brand de upper van synthetisch materiaal gemaakt. Dit materiaal is bestendig tegen het slechte weer. De tong van de sneaker biedt ook extra warmte, omdat hij is gevoerd door een wollige, ruige stof. Natuurlijk beschikt de sneaker wel over de kenmerkende Air Jordan 4 zool. Deze zool is verwerkt in zwarte en grijze kleuren.

Op 21 december 2019 dropt de Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’ uit bij onder andere Nike. We maken het nog mooier, want de sneaker komt niet alleen uit voor volwassenen, maar ook voor jongens en meisjes! Voor volwassenen zal de sneaker €200,- kosten en voor jongens en meisjes €140,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie over deze te gekke winter sneaker!


Air Jordan 4 Winter 'Loyal Blue'

CQ9597-401 · Prijs vanaf €247,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 4 Winter GS 'Loyal Blue'

CQ9745-401 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 Winter
Air Jordan 4 Winter
Images by Footpatrol

Previous ArticleNext Article