RSVP Gallery en Nike komen met een Air Force 1 High!

De gigant Nike en RSVP Gallery zijn een samenwerking aangegaan en hebben iets heel bijzonders gecreëerd. Samen komen ze met een Nike Air Force 1 High, maar daar hebben ze een geheel eigen draai aangegeven. Ze hebben namelijk de Nike Air Force 1, de 2 en de 3 gecombineerd en een ijzer sterke colorway op tafel gezet. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar dit paartje.

‘Répondez’s vous plaît’ Gallery, afgekort RSVP, is een retailer die verschillende soorten luxe merchandise en footwear producten verkoopt. Het is gevestigd in het populaire Chicago en ze versturen hun producten over de hele wereld. Als je een echte hypebeast bent of als je dat soort producten interessant vind moet je echt even op hun site kijken.

RSVP Gallery x Nike Air Force 1 High | Closer look

Aangezien deze sneaker een combinatie is van drie modellen ziet deze Nike Air Force 1 er iets anders uit dan normaal. In grote lijnen blijft het model wel hetzelfde. De verschillen zie je bij een paar onderdelen van de sneaker terug. dit is bij de eyestay, de heel, de tong en op de voorkant van de sneaker. Daarnaast heeft de upper van de sneaker een witte kleur gekregen die is aangebracht met bijzonder hoge kwaliteit leer. Het Nike logo op de hak van de sneaker en de Swoosh hebben een fel groene kleur gegeven. Ten slotte hebben ze nog een aantal mint kleurige details aangebracht, een daarvan is de zool. Deze in zelfs glow in the dark.

Deze uniek sneaker wordt ergens in 2020 verwacht, maar een exacte releasedatum is nog een raadsel. Er tevens nog niks bekend over een eventuele prijs. Houd onze releasekalender goed in de gaten voor actuele nieuwtjes over deze sneaker.


RSVP Gallery Nike Air Force 1 High Release Date
 Nike Air Force 1 High 2
RSVP Gallery Nike Air Force 1 High 3
 Nike Air Force 1 High 4
 Nike Air Force 1 High 5
RSVP Gallery Nike Air Force 1 High 6
 Nike Air Force 1 High 7
RSVP Gallery Nike Air Force 1 High 8
Images by: @repgod888

Previous ArticleNext Article