Neymar Jr. deelt de eerste beelden van zijn nieuwe gouden samenwerking met Nike

Het ziet er naar uit dat Nike druk bezig is met het focussen op samenwerkingen met voetbalspelers van Paris Saint Germain. Eerder deze maand zagen we de eerste collectie verschijnen van het 20-jarige voetbaltalent Kylian Mbappé. Nu is zijn teamgenoot, Neymar Jr. aan de beurt en die heeft zijn creativiteit losgelaten op de Shox R4 en TL.

Dit is niet de eerste keer dat Nike een samenwerking met de voetbalster Neymar Jr. aangaat. Vlak voor de zomer brachten de twee ook al een samenwerking uit. Ook hier lieten zij hun creativiteit los op het Shox model. Hieruit ontstonden twee colorways. Deze zijn beide nog verkrijgbaar, dus KLIK HIER om deze twee sneakers te shoppen.

Neymar Jr. x Nike Shox R4/TL | Details

De Braziliaanse voetballer deelde op Instagram twee goudkleurige silhouetten die de vorige twee colorways moeten opvolgen. Beide colorways zijn volledig gekleed in een gouden kleur met hier en daar wat zwarte hits. Ook kon je op de foto’s zien dat de sneaker was geleverd in een vrij indrukwekkende doos. Deze was ook goud van kleur met indrukwekkende metallic vormgeving. Helaas is het nog niet duidelijk of je deze schoenendoos krijgt wanneer je hem kan bestellen.

Het einde van 2019 is in zicht, maar of de sneakers voor het einde van 2019 nog zullen uitkomen is nog niet bekend. Wij verwachten dat de sneaker pas ergens in 2020 zal uitkomen. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van alle aankomende sneaker releases.


Neymar Jr.
Neymar Jr.
Images by Neymar Jr.

Previous ArticleNext Article