New Balance heeft drie colorways voor de M992 in petto!

New Balance is één van de top merken die misschien wel de beste colorways heeft uitgebracht de laatste jaren. Bij deze kunnen we jullie vertellen dat hier zeker geen verandering in gaat komen. Op dit moment staan er drie top colorways klaar voor het M992 model. Neem hieronder een kijkje als je benieuwd bent naar deze drie colorways.

De details

De eerste colorway is een multicolor colorway. Doormiddel van de kleuren paars, oranje, blauw, rood, geel en groen hebben ze een ontzettend kleurrijk paartje gecreëerd. Het is net een magische regenboog. De twee de colorway is een stuk rustiger. Dit is een grijze colorway. Doormiddel van verschillende tinten grijs hebben ze diepte gecreëerd en zier hij er ontzettend strak uit. Ten slotte komen we aan op de laatste colorway. Deze beschikt over drie kleuren. Blauw, wit en roze. Doordat ze grote vlakken lichtblauw en donkerblauw hebben gemaakt hebben ze ervoor gezorgd dat de sneaker met de roze en witte details echt van het doek spat.

15 januari 2019 is het eindelijk zover. Dan komen deze ontzettend strakke en unieke colorways uit. Voor €219,95 zullen ze als warme broodjes over de toonbanken vliegen. Zorg er daarom voor dat je op tijd klaar zit om deze sneaker te bemachtigen. Houd onze Releasekalender in de gaten voor actuele updates.


New Balance M992MC 'Multi'

M992MC · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders

New Balance M992GR 'Grey'

M992GR · Prijs vanaf €266,-

Naar alle aanbieders
New Balance colorways
New Balance colorways

New Balance M992TN 'Tan'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
New Balance colorways
New Balance colorways
New Balance colorways
Images by: 43einhalb

Previous ArticleNext Article