Doneer en win een exclusief paartje Air Jordan 1’s bij StockX

De Colette Air Jordan 1, origineel gecreëerd voor medewerkers in de Parijse winkel, is één van de zeldzaamste colorways die ooit op de wereld is gezet. Bij StockX maak je nu kans op één van de laatste dertig paren. Ben jij benieuwd wat jij hiervoor moet doen? Scroll dan snel naar beneden.

Om kans te maken op één van de 30 paartjes hoef je alleen maar $20 te doneren en daar heb je tot en met 15:00u op 20 december 2019 de tijd voor. Alle netto opbrengsten zullen gedoneerd worden aan Oceana. Dit is een organisatie die zich inzet voor het behoud van de oceaan.

Wat is Oceana?

Oceana is de grootste internationale belangenorganisatie die zich uitsluitend bezighoudt met het behouden van de oceaan. Ook herbouwt Oceana de overvloedige en biodiverse oceanen door het winnen van wetenschappelijk onderbouwd beleid in landen die een derde van de vangst van wilde vissen in de wereld beheersen. Dankzij minimaal 200 overwinningen stopt Oceana de overbevissing, vernietiging van habitats, vervuiling en het doden van bedreigde diersoorten. Een herstelde oceaan betekent dat één miljard mensen voor altijd kunnen genieten van een gezonde vismaaltijd.

Colette Air Jordan 1 High | AJ1H-CLTTE

De Colette Air Jordan 1 was een speciale samenwerking tussen Jordan Brand en Colette die privé was. Het ontwerp was een geschenk van Jordan aan Colette als een exclusieve Friends & Family, als eerbetoon aan hun 20-jarige jubileum.

Het bovenwerk van de sneaker heeft een wit/blauw gekleurd bovenwerk met verder niks opmerkelijks. Op de zool van de linkerschoen staat echter ‘Bonjour’ gedrukt, terwijl er op de hiel ‘1977’ staat. Dit samen vertegenwoordigd het begin van Colette. Op de rechterschoen staat op de hiel ‘2017’ en ook hier staat wat op de zool, namelijk ‘Au Revoir’.

Je hebt dus tot 15:00u de tijd op 20 december 2019 om mee te doen voor deze zeldzame Air Jordan 1. Schrijf je nu snel in via StockX. Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender even te checken en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Colette Air Jordan 1
Images by StockX

Previous ArticleNext Article