Release reminder: Air Jordan 3 ‘Animal Instinct’

Het was natuurlijk al een tijdje bekend dat er een Air Jordan 3 zou releasen in de wel bekende ‘Animal’ colorway. De colorway is natuurlijk bekend van de Nike Air Max 1 en komt aankomende donderdag, 19 december 2019, uit op de Air Jordan 3. Een mooi moment om de Air Jordan 3 ‘Animal Instinct’ eens goed te bekijken.

Wat natuurlijk gelijk opvalt aan deze sneaker zijn de materialen op het bovenwerk. Het grotendeels van het bovenwerk is gemaakt van Pony Hair. Dit is niet de eerste keer dat we dit materiaal op een Jordan sneaker zien. Zo zagen we de Air Jordan 6 en de Air Jordan 4 al met dit Pony Hair materiaal. Ook zijn er verschillende ‘Animal’ printjes aanwezig op de sneaker. Kijk bijvoorbeeld naar de toe cap. Hier is namelijk luipaard print te vinden. Bij de hak zien we een zebraprint en bij de veters een tijgerprint. Panterprint is terug te vinden rondom de enkel van de sneaker.

Ook de kleur rood is subtiel aanwezig op de sneaker. De onderste eyestays en het zooltje in de sneaker zijn namelijk rood gekleurd. Dit geld ook voor het Jumpman logo op de tong van de sneaker. Ook op de hak is het Jumpman logo terug te vinden, dit keer in het zwart. Dit prachtige bovenwerk staat op de zwart/witte midsole die vervolgens weer op een gum outsole staat.

Ook kunnen we zien dat de sneaker in een geweldige doos komt. Op deze doos staan namelijk allemaal oude beelden van Michael Jordan en campagnes van Jordan Brand. Daarnaast zien we ook verschillende schetsen van Jordan modellen.

De Air Jordan 3 ‘Animal Instinct’ is verkrijgbaar vanaf 19 december bij onder andere Nike voor €220. Daarnaast kan je je inschrijven voor een raffle bij verschillende winkels zoals Sneakersnstuff en END Clothing.


Air Jordan 3 'Animal Instinct'

CK4344-002 · Prijs vanaf €221,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 3 SP 'Animal'
Air Jordan 3 SP 'Animal'
Air Jordan 3 SP 'Animal'
Images by END Clothing
Image by SNS

Previous ArticleNext Article