On-feet foto’s van de Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’ zijn verschenen!


De ‘Air Jordan 1’, één van meest legendarische modellen binnen de Air Jordan silhouetten, mag een nieuwe colorway ontvangen. Afgelopen september heeft de oud basketballer nog een Air Jordan 1 Retro High ‘OG Court Purple’ uitgebracht. Een tijdje geleden gingen er al geruchten rond dat er een nieuwe/soort gelijke colorway uit gaat komen. Nu zijn er dan ook on-feet foto’s verschenen van deze colorway en hij ziet er ontzettend sterk uit. Scrol naar beneden als je meer te weten wilt komen over deze colorway.

Over de ‘Air Jordan 1’ raak je gewoon niet uitgepraat. De sneaker uit 1985 sloeg op het moment van releasen meteen aan. Het was ook de eerste basketbal sneaker die meerdere kleuren bevatte. Om die reden werd de sneaker voor een bepaalde periode verbannen uit de NBA. Iedere wedstrijd waarbij Michael de sneakers aan had moest hij een boete betalen van een paar duizend euro. Gelukkig is dit inmiddels al een enige tijd voorbij en mogen wij allemaal genieten van de meest unieke sneakers die op het veld zijn verschenen.

Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’ | Closer look

De nieuwe colorway heeft ongeveer hetzelfde kleurenpatroon als de Air Jordan 1 ‘Royal Blue’. Het enige verschil is dat de blauwe kleur op de ‘Royal Blue’ nu een paarse kleur heeft gekregen waardoor de sneaker een erg sterk uiterlijk krijgt. Daarnaast Zijn de Swoosh en het Jordan Wings logo zwart van kleur. Tevens hebben de toebox, de tong en het middenstuk op de zijkant van de sneaker een witte kleur gekregen. Het label op de tong is paars van kleur en heeft een wit logo gekregen. Al met al heeft Jordan Brand goed werk verricht en is de sneaker goed uit de verf gekomen.

Helaas moeten we wel nog een enige tijd geduld hebben. De sneaker wordt op dit moment namelijk pas op 4 april aankomend jaar verwacht. Er gaan dus nog een paar maanden voorbij voor deze release maar voor je het weet is het al zover. Naar verwachting zal hij rond de €150,- gaan kosten. Scroll gerust even naar beneden als je de foto’s van deze sneaker wilt bekijken. Houd daarnaast onze releasekalender goed in de gaten.


Air Jordan 1 High OG 'Court Purple' - SNKRS DAY Exclusive Access

555088-500 · Prijs vanaf €339,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Court Purple 555088-500 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 Court Purple 555088-500 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 Court Purple 555088-500 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 Court Purple 555088-500 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 Court Purple 555088-500 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 Court Purple 555088-500 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 Court Purple 555088-500 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 Court Purple 555088-500 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 Court Purple 555088-500 Release Date On-Feet
Air Jordan 1 Court Purple 555088-500 Release Date On-Feet
Images by: @REPGOD888

Previous ArticleNext Article