Er komt een nieuwe colorway van de adidas Yeezy 380 aan!

Kanye West en adidas verbaasde de hele sneaker scene met de adidas Yeezy 380 ‘Alien’. Deze verbazing wordt allemaal groter met deze nieuwe colorway. Er komt namelijk een adidas Yeezy 380 ‘Mist’ aan. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar deze colorway.

Donderdag 12 december 2019 kwam de adidas Yeezy 380 ‘Alien’ uit. Er zat echter wel een staartje aan deze colorway. Het was namelijk een in-store release. Hopelijk wordt de ‘Mist’ colorway een release die je ook online kan bemachtigen!

adidas Yeezy 380 ‘Mist’ | De details

Net zoals de eerste colorway is deze natuurlijk ontzettend opvallend. Hij ontvangt dan ook een high cut sock upper die wordt aangebracht met een Primeknit materiaal. De upper beschikt dan ook over een groene/bruine camouflage kleur. Daarnaast hebben ze een oranje laag boven op de upper geplaatst. De kleur hebben ze ook op de veters en op de midsole geplaatst. Daarnaast hebben ze deze colorway reflective gemaakt. Op dit moment is dit misschien wel een van de meeste opvallende colorways die eraan gaan komen bij adidas Yeezy.

Naar verwachting gaat deze colorway ergens in 2020 uitkomen. De prijs zal wederom rond de  €229,- gaan bedragen. We verwachten dat binnenkort de releasedatum bekend gemaakt gaat worden dus houd onze releasekalender goed in de gaten.


adidas Yeezy Boost 380 Mist Reflective Release Date
adidas Yeezy Boost 380 Mist Reflective Release Date
adidas Yeezy Boost 380 Mist Reflective Release Date
adidas Yeezy Boost 380 Mist Reflective Release Date
adidas Yeezy Boost 380 Mist Reflective Release Date
adidas Yeezy Boost 380 Mist Reflective Release Date
adidas Yeezy Boost 380 Mist Release Date
adidas Yeezy Boost 380 Mist Release Date
Images by: @repgod888

Previous ArticleNext Article