Skip to content
Upcoming

Nike brengt speciale details aan op de klassieke Air Force 1 LV8!

14 december 2019 14:00
Nike brengt speciale details aan op de klassieke Air Force 1 LV8!

Nike heeft al verschillende strakke effecten en details aangebracht op de Nike Air Force 1 LV8. Echter is er nu iets op komst wat we nog nooit eerder gezien hebben. De details die ze hebben aangebracht zijn van onschatbaar hoge kwaliteit en deze wil je echt niet missen. Scrol naar beneden voor verdere informatie van deze sneaker!

Nike Air Force 1 LV8 | CV3040-100

De basis van de upper van de sneaker beschikt over stevig lederen materiaal. Daarnaast hebben ze nog een synthetische laag op de zijkant van de sneaker geplaatst. Voor de Swoosh hebben ze iets speciaals gedaan. Ze hebben een gigantische plastic Swoosh geplaatst die ontzettend opvalt. Daarnaast staan er nog allemaal kleine tekstjes op de sneaker. Waar deze teksten voor staan is echter nog niet bekend, maar we verwachten dat daar snel meer duidelijkheid over komt. Ze hebben de sneaker afgemaakt met strakke sail kleurige eyestays en zool.

Helaas is er nog niks bekend over deze sneaker. Het gerucht gaat wel rond dat hij ergens dit jaar nog gereleased gaat worden. Om helemaal up-to-date te blijven over deze sneaker raden we je aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden. Scroll naar beneden voor officiële foto’s van dit deze sneaker!


Nike Air Force 1 LV8 DNA

CV3040-100 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Images by: Nike