Er is een officiële releasedatum vastgesteld voor de adidas Yeezy 500 High ‘Slate’

Er wordt al langere tijd gespeculeerd over een eventuele releasedatum van de adidas Yeezy 500 High ‘Slate’. Na vele geruchten is het eindelijk zo ver, adidas en Yeezy hebben een officiële releasedatum naar buiten gebracht van het nieuwe model. Op maandag 16 december 2019 zal de sneaker uitkomen.

Een voorganger van het nieuwe, hoge model was de Yeezy 500. Dit was een lage versie en dit silhouet debuteerde in 2018. Wat de sneaker destijds zo bijzonder maakte, was dat het de eerste Yeezy sneaker was die niet beschikte over de BOOST technologie. Ook is dit het geval bij het hoge model. Ondertussen zijn er al vele colorways uitgekomen op het lage Yeezy 500 model, dus vondt Kanye dat nu het hoge model aan de beurt was.

adidas Yeezy 500 High ‘Slate’ | FW4968

Normaal gesproken beschikt het Yeezy 500 model over een basis die is gemaakt van mesh. Echter is dat nu niet het geval, want de sneaker heeft een basis gekregen die is gemaakt van donker navy neopreen materiaal. Wel lopen er overlays op de basis die zijn gemaakt van mesh. Deze overlays hebben een donkergrijze kleur gekregen. Onder de upper ligt de kenmerkende adiPRENE+ midsole die zorgt voor het optimale comfort.

Op maandag 16 december 2019 is het dan eindelijk zo ver, de adidas Yeezy 500 High ‘Slate’ komt uit. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €219,95. Ben jij benieuwd waar de sneaker allemaal zal uitkomen? Check dan onze Releasekalender voor een volledig Storelist Overview.


adidas Yeezy 500 High 'Slate'

FW4968 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders
Yeezy 500 High 'Slate'
Yeezy 500 High 'Slate'
Yeezy 500 High 'Slate'
Images by adidas Yeezy

Previous ArticleNext Article