De UNDEFEATED x Nike Air Max 90 heeft eindelijk een release datum!

Nadat eerder dit jaar de colorways van de iconische Air Max 90 van de UNDEFEATED x Nike samenwerking waren aangekondigd, is er dan nu eindelijk een releasedatum bevestigd!

Op Instagram heeft UNDEFEATED eerder deze week een foto gepost met de tekst: “Nike x UNDEFEATED Air Max 90. Coming Soon. Op de foto waren vier Air Max 90 hiel panelen te zien waarvan twee in het zwart en twee in het wit. Op de panelen is het standaard Air Max logo vervangen door het logo van UNDEFEATED in vier verschillende kleuren. Na de “Blue Fury”, “Solar Red” en “Optic Yellow” colorways die eerder dit jaar waren aangekondigd is er een nieuwe “Green Spark” colorway toegevoegd. In totaal zullen er 8 colorways van de UNDEFEATED x Nike Air Max 90 verschijnen.

Alle acht colorways van de UNDEFEATED x Nike Air Max 90 (infrared/white, infrared/black, green/white, green/black, blue/white, blue/black, yellow/white, yellow/black) droppen op 27 december via Undefeated. Tevens komen er Toddler and preschool sizes beschikbaar in red/black en yellow/white colorway. De blue/black, blue/white, yellow/black and yellow/white colorways zijn op 30 december verkrijgbaar via de Nike SNEAKRS app. Houd de sneaker release kalender dus goed in de gaten voor meer informatie over deze en nog vele andere releases!

UNDEFEATED X Nike Air Max 90 'Black & Blue'

CJ7197-002 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders

UNDEFEATED X Nike Air Max 90 'White & Blue'

CJ7197-102 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

Undefeated X Nike Air Max 90 'Black/Yellow'

CJ7197-001 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders

UNDEFEATED X Nike Air Max 90 'White & Yellow'

CJ7197-101 · Prijs vanaf €185,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article