size? komt binnenkort met een adidas Originals colorway op de BC Trainer!

Het is niet de eerste keer size? een samenwerking met adidas is aangegaan en het gaat ook zeker niet de laatste keer zijn. Ditmaal hebben ze wederom een ontzettend kleurrijke colorway gecreëerd die de echte adidas liefhebbers onder ons niet kunnen laten schieten. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar deze samenwerking tussen size? x adidas Originals BC Trainer.

Ze hebben gekozen voor de adidas BC Trainer. Toen het voor het eerst uitkwam in de jaren ’70, kreeg hij zijn naam van het Oost-Europese handbaltoernooi de Baltic Cup. Handbal is in Engeland nooit echt van de grond gekomen, maar in de rest van het continent zeker wel. In de jaren ’70 en ’80 bereikte de sport een golf van populariteit. Sportmerken zoals adidas produceerden snel gespecialiseerde silhouetten voor de sport, waaronder de BC Trainer.

size? X adidas Originals BC Trainer | Closer look

Bij deze colorway zijn er twee kleuren van groot belang. We hebben het over de kleuren oranje en paars. De gehele suède upper beschikt over een oranje kleur. De details die zijn aangebracht zijn in het paars. De heeltab, de tongtab, de veters en de bekende Three-stripes beschikken over deze kleur. Ten slotte hebben ze de sneaker afgemaakt met een strakke gumsole.

Doormiddel van een raffle kun je je inschrijven om deze sneaker te bemachtigen. Daarnaast kun je zo ook bij een size? store halen. Je moet wel snel zijn want op 20 december gaat deze sneaker al releasen. Voor €90,- kunnen ze al van jou zijn. Houd voor verdere releases onze releasekalender in de gaten!


adidas BC Trainer Orange and Purple
Image by: Size?

Previous ArticleNext Article