Pop Trading Company en Karhu zijn een samenwerking aangegaan

Het Amsterdamse Pop Trading Company en Karhu hebben hun handen ineen geslagen en ze hebben iets heel bijzonders gecreëerd. In deze samenwerking komen ze ook niet met één colorway, maar met maar liefst twee colorways. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze eruit zijn komen te zien. De twee hebben voor het Trampas model gekozen. Dit model werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren zestig en ze brengen hem op een fantastische manier terug.

Pop Trading Company is opgericht in 2013. Het is een bedrijf die streeft naar interactie met haar skate gemeenschap. Je kan de tofste outfits bij deze retailer bemachtigen en de producten zijn van topkwaliteit. Er is voor iedereen wel wat wils.

Pop Trading Company X Karhu Trampas | De details

Laten we kijken naar het uiterlijk van de sneakers. De strakke modellen van Karhu krijgen op de zijkant van de sneaker het logo van Pop Trading Company. Daarnaast zijn de uppers aangebracht met een zacht suède materiaal. Boven op de tong hebben ze nog een Karhu logo geplaatst. De eerste colorway is geheel bedekt met een donkerblauwe kleur en de tweede colorway beschikt over een roze kleur. Ten slotte is de sneaker afgemaakt met een sail kleurige zool en een witte sockliner.

14 december 2019 zijn deze sneaker te verkrijgen bij zowel de website van Pop Trading company en Karhu. Check vooral even onze releasekalender voor verdere releases want er komen ontzettend veel sneakers aan deze bijzondere dag!


pop trading company karhu release information trampas t-shirt sneaker footwear shocking pink grunge grey buy cop purchase amsterdam finland helsinki
pop trading company karhu release information trampas t-shirt sneaker footwear shocking pink grunge grey buy cop purchase amsterdam finland helsinki
pop trading company karhu release information trampas t-shirt sneaker footwear shocking pink grunge grey buy cop purchase amsterdam finland helsinki
pop trading company karhu release information trampas t-shirt sneaker footwear shocking pink grunge grey buy cop purchase amsterdam finland helsinki

Previous ArticleNext Article